Van mijn stuk gebracht

Ik heb het er maar druk mee de laatste maanden: een nieuwe baan, een bruiloft plannen, een eigen bedrijfje opzetten en daarnaast nog ruimte maken voor mijn hobby’s. Ik heb een nieuw cosplay project op het oog (alleen het laatste materiaal nog halen), stream kleinschalig games op Twitch onder de noemer DawnOfTheDutch, bouw diorama’s voor mijn Nendoroids en maak daar foto’s van, zing mijn zelfbedachte nummers, knutsel af en toe een vlogje in elkaar en ik ben met name weer in mijn pen geklommen!

Vanmiddag stuitte ik op een leuke en aangename verrassing. Mijn moeder kwam even langs tussen haar werk door en we hadden het over mijn boeken. Ik heb op 11-jarige leeftijd mijn eerste boek geschreven en vervolgens op mijn 16e en 17e twee (andere) boeken uitgegeven. Inmiddels is de laatste, Guardians, nog als e-book verkrijgbaar. Deze heb ik wel vier keer herschreven. De eeuwige perfectionist.

Afin, we hadden het dus over die uitgegeven boeken en dat ik Lethalis uit de publicatie had laten halen. Achteraf ook wel weer jammer, maar ik ben altijd enorm kritisch op mijn eigen werk en wat ik daarvan laat zien. Nou ja, in mijn cosplayvlogs lijkt dat misschien wel anders soms, haha! Dat is meer te wijten aan drolligheid ;).

Ik liet vervolgens de website van Brave New Books zien aan mijn moeder, via waar ik Guardians heb uitgegeven, en keek hoeveel er eigenlijk van verkocht zijn over de jaren. Toch ruim 80 stuks! Maar nog opmerkelijker: in de afgelopen maand zijn er maar liefst 20 e-book exemplaren afgenomen! Wow… ik ben echt even helemaal van mijn stuk gebracht. Echt leuk om te zien. Dit maakt mijn dag goed.

Dit leuke nieuws wilde ik even met jullie delen!

Volg mijn blog om op de hoogte te blijven. Binnenkort stroop ik mijn mouwen op en ga ik aan de slag met dat nieuwe cosplayproject. Spannend!

Misschien ook interessant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.