YouTube: ‘Mee met Esmee’

Op het moment staat cosplay weer op een laag pitje, mede vanwege een nieuwe hobby: Nendoroids verzamelen en fotograferen en daar diorama’s voor bouwen, mede vanwege een oude hobby: het schrijven van verhalen en mede dankzij een lopende hobby: vloggen.

Ik heb in november een nieuw YouTube-kanaal aangemaakt genaamd ‘Mee met Esmee’. Hier kun je mij op de voet volgen in mijn dagelijkse leven: van een bezoekje aan de tandarts tot het opzetten van de kerstboom (ik houd van Kerst!). Ook zal ik vloggen over mijn vele hobby’s: gamen, schrijven, Nendoroids, koken, tekenen, cosplay en sporten.

Elke dinsdag- en vrijdagavond upload ik een nieuwe video en ik word altijd blij van nieuwe subscribers (hint hint). Dus subscribe! 😀

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.