Op naar AnimeCon!

AnimeCon vindt van vrijdag tot en met zondag plaats in Rotterdam Ahoy, een nieuwe locatie. Ik ben er het hele weekend bij!

Dit is mijn eerste conweekend in… Ik geloof een jaar of twee. Ergens ben ik wat nerveus: red ik het met mijn energie? En zal de nieuwe locatie bevallen?

Ik heb bij hetzelfde hotel geboekt als mijn beste vriendin en heb de kamer voor mezelf, als voorzorgmiddel om bij te kunnen komen van een drukke dag. Ook heb ik wat comfortabelere cosplays aan om mezelf wat te ontzien.

Ik heb er wel erg zin in, deels juist vanwege de nieuwe locatie (nieuw=exciting!) en natuurlijk om vrienden te zien, waarvan ik sommigen al te lang niet meer heb gezien. (Jammer dat je er niet bij bent Bram, herstel snel!)

Dus: schouders los, pruik op, glimlach aan en gaan! 😉 Voor wie ook naar AnimeCon gaat: tot zo!

Misschien ook interessant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.