Laatste loodjes

Het is vandaag mijn laatste werkdag bij Telegraaf en één ding ga ik echt niet missen: het modereren van de comment secties op Facebook (en de inbox). Ik heb een flink harde huid opgebouwd hier maar ik betreur dat dit nodig was.

Op een vrolijkere noot: nog maar drie nachtjes slapen en dan vertrekken we richting Japan! De koffers moeten nog gepakt worden maar de huisoppas is geregeld, haha. Anders wordt onze plant Henry eenzaam.

Het is vreemd hoe je eerst de vakantie boekt en denkt: ‘ach, het is pas over tien maanden’ om vervolgens te realiseren dat het nog maar twee maanden weg is en nu is het al aankomende vrijdag. De tijd vliegt, dat zeker. Ik verspreek me nog regelmatig dat ik 25 ben terwijl dat begin januari al veranderde.

Mijn Kurumi cosplay gaat overigens niet mee. Ik heb werkelijk geen idee wat ik met de blouse heb gedaan, maar het is niet goed XD. Het patroon klopt van geen kant om de een of andere reden. Nou ja, dat komt na de vakantie wel weer. We hebben toch genoeg te zien en te doen daar. 🙂

We hebben een vrij ruime planning gemaakt met dingen die we écht willen zien met daarin vrijheid voor dingen die we onderweg tegenkomen. Zin in!

O, je kunt onze reis trouwens volgen op Instagram 😀 “Otters in Japan” (en Kevin maar die is praktisch al deel van de familie :P)

https://www.instagram.com/ottersinjapan/

Misschien ook interessant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.